Bucuresti - 10.12.2013

FCR Media Holding a preluat MTT Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság, Ungaria. Acest lucru continuă expansiunea FCR Media în Europa și are acum unua dintre cele mai mari urme de căutare locală din Europa cu operațiuni în 11 de țări. Noua companie se va numi MTT Media KFT.

3 Decembrie, 2013, Tallinn, Estonia

FCR Media Holding a anunțat astăzi că a preluat operațiunile de căutare locale ale MTT Media, aducând numărul total de țări unde FCR Media operează la 11. Termenii acordului nu au fost dezvăluiţi.

Adăugarea Ungariei la portofoliul FCR Media, care include Republica Cehă, Slovacia și România, Irlanda, Suedia, Finlanda, Rusia și Țările Baltice (Latvia, Lituania și Estonia), poziţionează FCR Media ca una dintre cele mai puternice companii de căutare locale pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din întreaga Europă.

Din 1991, MTT Media a fost un important furnizor de soluţii de publicitate pentru întreprinderile mici și mijlocii în Ungaria. MTT Media oferă o gamă completă de soluții online , mobile și print pentru a satisface nevoile clienților săi.

Pe langă gama largă de produse și servicii de proprietate oferite , inclusiv directoarele online, lidere de piață, www.telefonkönyv.hu și www.aranyodalak.hu , MTT Media oferă de asemenea o gama largă de produse Search Engine Marketing, cum ar fi Google AdWords ™.

"Vedem acest lucru ca pe o mare oportunitate de a construi un jucător mare pe piața online și de telefonie mobilă în Ungaria. Este o potrivire naturală cu restul operațiunilor noastre din Cehia, Slovacia și România ", a declarat Jon Martinsen, CEO al FCR Media Holding,. "Noi credem că putem construi pe temelia puternică și istoria MTT Media, cu ajutorul modelelor noastre de afacere şi publicitate din restul operațiunilor noastre pentru a ne permite să aducem mai multe produse inovatoare de care vor beneficia clienții noștri în acest mediu de afaceri care se schimbă rapid."

Despre FCR Media Group

FCR Media Group este principalul furnizor de căutare locală în 11 țări din Europa. Cu expertiză în publicitatea online și offline aducem soluții valoroase și la prețuri accesibile pentru întreprinderile mici și mijlocii și le ajutăm să facă sens din lumea publicităţii. Grupul are în prezent o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de euro și mai mult de 1.000 de angajati.

FCR Media operează în 11 ţări: Suedia, Irlanda, Republica Cehă, Slovacia, România, Finlanda, Rusia, Letonia, Lituania, Estonia și Ungaria.

Contact:

Jon Martinsen
CEO
FCR Media
Tel:         +372 53 015 015
Email:     jon.martinsen@fcrmedia.com