Tallinn, Estonia – 10.06.2014

FCR Media Group a anunţat astăzi că a preluat operaţiunile de ,,local search” ale MTI Telefonski imenik / Zute Stranicah doo de la Müller Verlag (Nürnberg, Germania), aducând numărul total de țări în care FCR Media operează la 12. Termenii tranzacţiei nu au fost dezvăluiţi.

Adăugarea Croației la portofoliul FCR Media, care include Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, România, Irlanda, Suedia, Finlanda, Rusia și țările baltice (Letonia, Lituania și Estonia), pozitionează FCR Media ca una dintre cele mai puternice companii de căutare locală pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri) din întreaga Europă.

MTI Telefonski imenik / Zute Stranicah a fost un important furnizor de soluţii de publicitate pentru întreprinderile mici și mijlocii din Croaţia începând cu anul 1998. Acesta oferă o gamă completă de soluţii on-line, mobile și print pentru a satisface nevoile clienţilor săi.

"Vedem acest lucru ca pe o mare oportunitate de a construi un jucător mare pe piaţa online şi de telefonie mobilă în Croația. Este o potrivire naturală cu restul operațiunilor noastre din Ungaria, Cehia, Slovacia și România ", a declarat Jon Martinsen, CEO al FCR Media Holding. "Noi credem că putem construi pe temelia puternică și istoria companiei MTI cu ajutorul modelelor noastre de afacere şi publicitate din restul operațiunilor noastre pentru a ne permite să aducem mai multe produse inovatoare de care vor beneficia clienții noștri în acest mediu de afaceri care se schimbă rapid."

Despre FCR Media Group

FCR Media Group este principalul furnizor de căutare locală în 12 țări din Europa. Cu expertiză în publicitatea online și offline aducem soluții valoroase și la prețuri accesibile pentru întreprinderile mici și mijlocii și le ajutăm să fie parte active pe piata publicitatii de business. Grupul are în prezent o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de euro și mai mult de 1.000 de angajati.

Contact:

Jon Martinsen, CEO
FCR Media Group OU
Tel:   +372 53 015 015
Email: jon.martinsen@fcrmedia.com