Bucuresti - 03.03.2014

Astfel, FCR Media isi intareste pozitia de aliat al companiilor in publicitatea online, largindu-si aria de consultanta si management al publicitatii pe internet, ajutand si mai mult companiile si antreprenorii sa-si dezvolte afacerile, prin promovare si prezenta prioritara in Google ™, cat si pe motorul de cautare www.paginiaurii.ro.

,, Prin acest parteneriat, FCR Media On Line devine Partener autorizat Google AdWords™ pentru IMM-uri in Romania, oferind posibilitatea companiilor mici si medii sa obtina o mai mare vizibilitate online prin intermediul platformei de publicitate Google AdWords™. Clientii Pagini Aurii, dar nu numai, au la indemana de acum cel mai performant instrument de publicitate online, campaniile Google AdWords™. Reprezentantii nostri certificati sunt in masura sa ofere cele mai bune practici pentru creearea si gestionarea campaniilor AdWords™ generand mai mult trafic pe site-urile companiilor si implicit cresterea numarului de potentiali clienti ai acestora” a declarat Mihai Cristea, Director General al FCR Media On Line.


Informatii complete despre serviciile & tarifele Campaniilor Google AdWords™ oferite de FCR Media On Line se gasesc pe: www.be-no1.ro si www.paginiaurii.ro/adwords