Bucuresti - 03 septembrie 2013

Google places
Paginiaurii
Google maps

FCR Media On Line a devenit partener oficial Google

Compania FCR Media On Line, detinatorul legal al www.paginiaurii.ro , a facut inca un pas important in consolidarea pozitiei de lider intre sursele online de informare business: parteneriatul cu Google, motorul de cautare de referinta la nivel global.

Ca urmare a acestui parteneriat, am devenit furnizor oficial de informatii business pentru Google; detaliile companiilor publicate in www.paginiaurii.ro vor fi gasite din nou in Google Locatii (Places).

FCR Media On Line prin www.paginiaurii.ro va furniza continut actualizat din baza de date proprie catre Google. Utilizatorii care caută informatii despre firme în Google Locatii (Places) vor putea accesa informatii de contact, actualizate lunar de la peste 250.000 de furnizori de produse şi servicii la nivel local.

In acelasi timp, FCR Media On Line ofera business-urilor româneşti oportunitatea unei expuneri in fata a milioane de potentiali consumatori din toata lumea, marindu-le sansele de a obtine clienti noi. Astfel, orice companie listata in www.paginiaurii.ro va fi gasita mult mai repede si mai usor de utilizatorii Google, pentru cautarile locale de furnizori de produse si servicii. Foarte important pentru companiile listate este si faptul ca acestea vor fi afisate pe cele mai cunoscute harti interactive online, Hartile Google (Google Maps).

Prin parteneriatul cu FCR Media On Line, Google va beneficia de informatii actualizate despre afacerile locale din Romania care de acum vor fi afisate si in Google Locatii (Places). Utilizatorii acestui serviciu, pe langa faptul ca gasesc informatii diverse si complete, vor putea face propriile evaluari despre companiile listate, pot scrie recenzii, si pot primi recomandari de la prieteni direct din Google Locatii (Places), inclusiv de pe telefonul mobil.

FCR Media On Line